2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

16 Mayıs 2018

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 2017-2018 Bahar Döneminde, üçüncü mezunlarını vermenin sevincini ve coşkusunu bir arada yaşadı.11 Mayıs 2018 Cuma günü Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene, başta ilçe Kaymakamı Cengiz Ünsal, ilçe Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçe Emniyet Müdür Vekili Muhammed Kürşat Ergün, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kurum Müdürleri, veliler olmak üzere kalabalık bir davetli topluluğu iştirak etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Kadir Murat Altıntaş, Yüksekokul hakkında genel bilgiler verdikten sonra, mezunlara bundan sonraki yaşamlarında üstün başarı dileklerini iletti. Mezun öğrenciler adına konuşma yapan Canan Altuğ'dan  sonra kürsüye gelen  Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı konuşmasında, mezun durumunda olan öğrencileri başarılarından ötürü kutladı ve ailelerine, ülkelerine hayırlı birer evlat ve bankacı olmalarını temenni etti.

Daha sonra kürsüye gelen Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, "Kalifiye ve mütehassis olunuz. Alanınızda ikinciliğe razı olmayınız. Hep arayan biri değil, aranan biri olunuz. İhtisasa hürmet ediniz ki, başkaları da sizin ihtisasınıza hürmet etsin. Yaptığınız işin en iyisini biliniz ve en iyisini yapınız" şeklinde gençlere samimi tavsiyelerde bulundu.