Katılım Bankacılığı ve Türkiye Uygulamaları

30 Nisan 2019

29 Nisan 2019 Pazartesi günü Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonunda “Katılım Bankacılığı ve Türkiye Uygulamaları” başlıklı bir panel düzenlendi. Panele, Kuveyt Türk Danışma Kurulu Murakıpları Dr. İsmail Halitoğlu ve Ali Öztürk konuşmacı olarak katıldılar. Ayrıca, panele BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Bursa Şb. Md. Önder Arslan, Bolu Şb. Md. Muhammed İkbal Güner, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenocak, Sosyal Hizmetler Müdürü Ramazan Atalay, bankaların şube müdürleri, öğretim üyeleri ve öğrenciler ile din görevlileri dinleyici olarak iştirak ettiler.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş tarafından yapılan açılış konuşmasını müteakip, konuşmacılar genel hatlarıyla katılım bankacılığına ilişkin bilgiler verdikten sonra, panelin soru-cevap kısmına geçildi. Dinleyicilerden gelen yoğun sorular karşısında, katılım bankacılığına gösterilen ilgiden oldukça memnun olan konuşmacılar, her soruyu ayrıntılı bir biçimde cevaplamaya gayret gösterdiler. Plaket takdimi ve fotoğraf çekimi sonrasında ise panel tamamlandı.