GEREDE UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU’NDA “MEZUNİYET TÖRENİ” BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI.

08 Mayıs 2019

03 Mayıs 2019 Cuma günü, Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından “2018-2019 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni” Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine, Gerede Kaymakamı Cengiz ÜNSAL, Gerede Belediye Başkanı Mustafa ALLAR, İlçe Emniyet Müdürü Etem ÇAKIR, Bölge Trafik İstasyonu Amiri Muhammet Kürşat Ergün, Kurum müdürleri ve daire amirleri, mezun öğrencilerin aileleri, Yüksekokul akademik ve idari personeli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ, protokole, velilere ve Yüksekokul personeline katılımlarından ve fedakârlıklarından ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında, mezun öğrencilere başarılı ve mutlu bir birey olabilmeleri için milli ve manevi değerlere bağlı olmaları ve çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Daha sonra, Belediye Başkanı Mustafa Allar ise yaptığı konuşmasında öğrencileri başarılarından dolayı kutlarken “Mezun olan öğrencilerimizin kendi ülkelerine ailelerine hayırlı birer evlat, ülkelerine hayırlı birer iş insanı olmalarını diliyorum, mesleki bilginizi artırın, görgünüzü artırın ama her zaman bilgi tek başına yeterli değildir. Bilginin yanında hikmetli ve irfanlı da olun. Görev ve sorumluluk bilinciyle ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı doğabilecek her türlü düşünce ve tehlikeye karşı dik ve omurgalı durmalısınız ayrıca her birinize, sizi yetiştiren anne babalarınıza huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ederken, geleceğin sizlere sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Gerede Kaymakamı Cengiz ÜNSAL, Gerede’de mezun olmaya hak kazanan öğrencileri kutlayarak başladığı konuşmasında, mezun öğrencilerin ilçede birçok tatlı hatıralarının olduğunu ve bunları gittikleri her yerde anlatmalarını bir çeşit turizm elçisi olma özelliği taşıdıklarını belirtti. Bankacılık sektörünün gelişimi hayattaki yerinin önemini vurgulayan Ünsal, bu alandan mezun olunmasının da büyük avantaj olduğunu kaydetti. Son olarak protokole, yüksekokul personeline ve ailelere teşekkür eden Ünsal, öğrencilere hayatta başarılar temenni ederek konuşmasını tamamladı.

Mezun öğrencileri temsilen Bankacılık ve Finans Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Dilek ERDOĞAN konuşma yaptıktan sonra, mezun öğrencilere teşekkür belgesinin verilmesi ve öğrencilerin kep atma töreni gerçekleştirildi. Daha sonra ise, canlı müzik eşliğinde öğrenciler, aileleri ve Yüksekokul personeli gönüllerince eğlendi. Son olarak Gerede Belediyesinin katkılarıyla velilere, öğrencilere ve katılımcılara yemek ikramı yapılarak, aileler memleketlerine uğurlandı.