GEREDE UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULUNDA BİR İLK YAŞANIYOR

08 Temmuz 2019

2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda ilk defa “Yaz Okulu” açıldı. Yaz okuluna Yüksekokul ve Merkez kampüs öğrencilerinin yan ısıra Meslek Yüksekokulu (önlisans) öğrencileri de yoğun ilgi gösterdiler. 24 Haziran tarihinde başlayan eğitim-öğretim dönemi, 21 Ağustos tarihinde dönem sonu sınavları ile tamamlanacaktır. Yaklaşık 380 kayıt alınan yaz okulunda dokuz farklı ders açılmış ve haftanın her günü öğrencilerin yoğun katılımıyla eğitim-öğretim faaliyetleri devam etmektedir. Bu yıl Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda açılan dersler şunlardır; Borçlar Hukuku, Parasal ve Finansal Ekonomi, Para ve Sermaye Piyasaları, Mikro Ekonomi, Dönem Sonu Muhasebe İşlemleri, Sosyal Psikoloji, Genel Matematik ve Sayısal Yöntemler dersleridir.