Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencileri, Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Ziyaretine Bir Yenisini Daha Ekledi

30 Ekim 2019

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından, sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl geleneksel hale getirilen “Gençlerin ve Yaşlıların Buluşması” etkinliği, 24.10.2019 Perşembe günü Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi. Geniş bir öğrenci topluluğu ile birlikte, son derece sıcak bir ortamda gerçekleştirilen bu buluşmada, öğrenciler ile yaşlıların sıcak sohbetleri, görülmeye değerdi. Huzurevinde yaşayan büyükleri için özel etkinlikler hazırlayan GUBYO öğrencileri, birlikte oyunlar oynadıkları huzur evi sakinleri ile eşsiz bir gün geçirdiler. Yaklaşan sınavlar öncesi yaşlılarımızın hayır dualarını alan GUBYO öğrencileri, bir süreliğine de olsa, adeta onların gençleşmelerine vesile oldular. GUBYO öğrencileri ile birlikte ziyarete eşlik eden GUBYO Araştırma Görevlileri, genç nesiller ile yaşlıları bir araya getirmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ve bu tarz etkinliklerin öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini kazanmaları açısından çok önemli olduğunu belirttiler.