Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda "Girişimci-Öğrenci Buluşması"

15 Kasım 2019

13 Kasım 2019 Çarşamba günü Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonunda “Girişimci-Öğrenci” buluşmaları çerçevesinde bir panel düzenlendi. Panele, Bolu TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce, Başkan Yardımcısı Mehmet Özarslan ve kurul üyeleri Şükran Namder, Mehtap Demirses Burku, Neşe Alagöz konuşmacı olarak katıldılar. Toplantıya yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrenciler iştirak etti.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Kadir Murat Altıntaş yaptığı açılış konuşmasında, ülkemizin yetiştirdiği örnek girişimcileri tanımanın yanında bölgenin en önemli şirketleri olmaya uzanan global girişimcilik serüvenlerini de kapsamlı bir biçimde değerlendirmenin önemini vurguladı. Özellikle uygulamalı bilimler eğitiminin gençleri girişimcilik konusunda yeni iş fikirlerine açık olma ve bu iş fikirlerini gerçekleştirmeleri hususunda desteklediğini, ancak her şeyden önce çok çalışmanın gerekliliğini önemle vurguladı. Açılış konuşmasını müteakip, konuşmacılar kendi girişimcilik öykülerini samimi ve neşeli bir biçimde dinleyicilere aktararak girişimciliğe ilişkin kapsamlı bilgiler verdiler. Dinleyicilerden gelen soruları içtenlikle cevaplayan katılımcılar, öğrencilerinin ilgisinden oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Teşekkür belgesi taktimi ve toplu fotoğraf çekimi müteakip, etkinlik sona erdi.