GEREDE UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU’NDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

19 Kasım 2019

11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 14.00’da Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma töreni gerçekleştirildi. Programa yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrenciler yoğun bir biçimde ilgi gösterdiler.

Program, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimiz için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlamış; Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ’ ın günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile devam etmiştir. Dünya liderlerinin Atatürk hakkında görüşlerini içeren video gösteriminin sonrasında öğrencilerimizden Mücahit Cengiz, Atatürk ile bir vatandaş arasında geçen bir anıyı duygusal ifadeler ile izleyicilere aktardı.

Programın son kısımlarında “BAİBÜ Vefa Öğrenci Topluluğu” tarafından hazırlanan Atatürk’ün son günlerini ve vefatını anlatan oratoryo gerçekleştirildi. Öğrenciler, gelen konuklara başarılı bir performans ile duygu dolu anlar yaşattı. Özellikle Atatürk’ün vefatının canlandırıldığı dakikalarda, bazı katılımcıların gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Program sonunda Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ, duygu dolu anlar yaşatan bu güzel çalışma için Vefa Öğrenci Topluluğu’nu tebrik etti ve oratoryoda görev alan tüm öğrencilere teşekkür belgesi sundu. Program toplu fotoğraf çekimini müteakip tamamlandı.