GEREDE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ’NE YENİ DERS MÜFREDATI VE YANDAL İMKÂNI

26 Ağustos 2020

30.06.2020 tarih ve 31171 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 29.06.2020 tarih ve 2704 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Üniversitemiz Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kapatılarak "Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi" açılması kararı ile birlikte, Fakülte bünyesinde bulunan tüm bölümlerimizde “7+1 Yeni Müfredat Sistemi” Üniversite Senatomuzun onayıyla uygulamaya geçirilmiştir. 7 dönem “Teorik” ve 1 dönem “İş Yeri Uygulaması” imkânı sunan 7+1 Müfredatı ile birlikte, öğrencilerimizin mezuniyet sonrası İş Hayatına daha kolay adapte olması sağlanacaktır.

Ayrıca fakültemiz bünyesinde “YANDAL PROGRAMI” açılmış olup, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ndeki tüm bölüm öğrencilerimize Fakülte İçi ve Fakülte Dışı “YANDAL” yapabilme imkânı sağlanmıştır.

Tüm güzel hizmetlerde maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI’ya teşekkürü borç bilip, şükranlarımızı sunarız.

Yeni Ders Müfredatı ve Yandal Programının fakülte ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.