2018-2019 öğretim yılı güz dönemi ders programları aşağıdaki eklerde mevcuttur.

Ders programlarında herhangi bir değişiklik olması ihtimaline karşı öğrencilerimizin bu duyuru sayfasını takip etmeleri faydalarına olacaktır. Aşağıdaki ekler ilgili programların güncellenmiş versiyonlarıdır.

Dr.Öğr.Üyesi İbrahim KIBRIS tarafından verilen Borçlar Hukuku Dersleri  Pazarlama ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerinde ortak olarak işlenecektir.(AMFİ-1)

Dr.Öğr.Üyesi İbrahim KIBRIS tarafından verilen Hukukun Temel Kavramları Dersleri Bankacılık ve Finans ile Pazarlama bölümlerinde ortak olarak işlenecektir. (AMFİ-1)

Güncelleme Geçmişi

- Pazarlama Bölümünde “Pazarlama Araştırmaları” dersinin ikinci öğretim dersliği “Z08 Bilgisayar Laboratuvarı” olarak değiştirildi. (04/10/2018)