Web Adresi : ibuzem.ibu.edu.tr

İlgili web sayfasında sisteme giriş yapabilmeniz için öncelikle ekranın sağ üst bölümünde bulunan kırmızı renkli "Sisteme Giriş" düğmesine tıklayınız. Açılan sayfada sizden Kullanıcı Kodu ve Parola istenmektedir. Kullanıcı kodunuz, öğrenci numaranızdır. Parolanız ise T.C. kimlik numaranızdır.

Yabancı uyruklu öğrencilerimizin parolası da 123 olarak belirlenmiştir.

Dilerseniz sisteme giriş yaptıktan sonra parolanızı değiştirebilirsiniz.

Kullanıcı kodunuzun başına (ders kaydınızı yaptığınız sistemde kullandığınız) "o" harfini eklemeden sadece okul numaranızı yazmanız gerekmektedir. Şifreniz bloke olursa 1 saat sonra ilk kez giriş yapar gibi parola kısmına T.C. kimlik numaranızı yazıp sisteme giriş yapabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Destek Talebi

- This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-posta gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz mesajlara mesai saatleri içinde, en geç 1 iş günü içerisinde cevap verilecektir. Destek talebinde bulunurken lütfen öğrenci numaranızı, ad ve soyadınızı belirtiniz. Destek talebinde bulunurken öğrenci e-posta adresinizi kullanabilirsiniz.

- Telefon aracılığı ile ilgililere ulaşıp destek talebinde bulunabilirsiniz.

Üniversite Santral : (0374) 254 10 00    Dahili : 8219 / 8220

ibuzem.ibu.edu.tr adresinde yardım menüsünde “Sistem Kullanma Kılavuzuna” erişebilirsiniz.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı