EK YERLEŞTİRME KAYIT İŞLEMLERİ 14-19 EYLÜL 2017 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR

YÜKSEKOKULUMUZ FAKÜLTE DÜZEYİNDE(LİSANS) EĞİTİM VERMEKTE OLUP TÜM BÖLÜMLERİ 4 YILLIKTIR

YÜKSEKOKULUMUZ GEREDE İLÇESİNDEDİR BOLU KAMPÜSTE DEĞİLDİR

E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İÇİN TEKRAR YÜKSEKOKULUMUZA GELMELERİNE GEREK YOKTUR HERHANGİ BİR EVRAK TESLİM ETMEYECEKLERDİR

YÜKSEKOKULUMUZUN ÇEVRESİNDE(YAKIN MESAFEDE) DEVLET YURDU VE ÖZEL YURTLAR BULUNMAKTADIR.

HİÇBİR BÖLÜMÜMÜZDE(Bankacılık,Pazarlama,Uluslararası Ticaret ve Lojistik) KAYIT İÇİN SAĞLIK RAPORU GEREKMEMEKTEDİR.

2017 ÖSYS İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt İşlemleri ile İlgili Duyuru (MUTLAKA OKUYUNUZ !!!)

Bankacılık ve Finans

Uluslararası Ticaret ve Lojistik

Pazarlama

E-DEVLET KAYIT KILAVUZU için TIKLAYINIZ.

Şahsen Başvuru Yapan Öğrencilerin Yüksekokulumuza Teslim Edeceği Evraklar

- Kayıtta Kontrolü için kimlik belgesi aslı (T.C. Kimlik kartı. Ehliyet veya pasaport)

- Kayıtta Kontrolü için (Lise diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı ya da noter onaylı örneği)

- 29 Yaşından Büyük Olan Erkek Adayların “Askerlikle İlişiği Yoktur” Belgesi. (29 yaşından büyük yükümlülerin “askerlikle ilişiği yoktur” belgesi olmadan kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır.)

- Öğrenim Ücretinden Muaf Olanlar Resmi Belge İbraz Edeceklerdir. (Şehit-Gazi Çocukları ile diğerleri)

Not : Yüksekokulumuz programlarına kayıt hakkı kazanan ancak orta öğretim kurumundan normal zamanda mezun olamayıp ek ders veya bütünleme sınavına girecek öğrenciler Ortaöğretim kurumlarından bütünleme veya ek ders sınavlarına gireceklerini gösterir onaylı belgeyi de getirmek zorundadırlar. Aksi taktirde kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır.

WEB Şifresi

Yeni kayıtlanan tüm öğrencilerimiz Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemine giriş için şifrelerini oluşturabilirler. Konuyla ilgili olarak aşağıdaki yardım dosyasını inceleyebilirsiniz.

BYS Öğrenci Şifresi Oluşturma

Kredi-Burs

Yurt İşlemleri ve Barınma

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı