Kayıtlanan tüm öğrencilerimiz aşağıdaki linkte tarif edildiği şekilde “BYS Öğrenci Şifrelerini” temin edebilirler.

BYS Şifresi Oluşturma

Kullanıcı adınız “o172..” ile başlayan kısımdır. BYS girişi yaparken öğrenci numaranızın başına “o” harfi gelir yani öğrenci numaranız “172..” ile başlayan sayıdır.

Örnek ;

Öğrenci No : 172601001                BYS Kullanıcı Adı : o172601001

*****************************************

İster E-devlet üzerinden olsun ister şahsen başvuru ile olsun kayıtlanan tüm öğrencilerimiz e-devlet hizmeti aracılığıyla öğrenci belgesi alabilirler. İzlenecek yol ;

E-Hizmetler – YÖK – Öğrenci Belgesi Sorgulama

İkinci öğretim öğrencileri için harç yatırma tarihleri: 22-29 Eylül 2017

Bu tarihler arasında T.C. İş Bankası'nın Türkiye'deki herhangi bir şubesine giderek öğrenci numaranız ile harç ücretinizi yatırabilirsiniz.Öğrenci numaranızı söylediğinizde yatırılacak ücret banka sisteminde görülecek ve ilgili görevli tarafından size bildirilecektir.

*****************************************

Tüm öğrenciler(yeni kayıtlananlar dahil) yukarıda tarif edildiği gibi internet şifrelerini aldıktan sonra internet üzerinden 25-29 Eylül 2017 tarihleri arasında ders kayıtlarını yapacaklardır.

*****************************************

2017-2018 eğitim-öğretim yılı 02 Ekim 2017 Pazartesi günü başlayacaktır.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı