GUBYO’DA “GENÇLERİN KARİYER GELİŞİMİNDE YÖNETİM VE ORGANİZASYONUN ÖNEMİ” KONULU PANEL DÜZENLENDİ

23 Ekim 2018 Salı günü, Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından ‘Gençlerin Kariyer Gelişiminde Yönetim ve Organizasyonun Önemi’ konulu panele, Milli savunma Bakanlığı eski Müsteşarı, Merkez Valisi Ali FİDAN, konuşmacı olarak katıldı. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen panele, Gerede Kaymakamı Cengiz ÜNSAL, Garnizon Komutanı Personel Teğmen Okan AKSAKAL, Emniyet Müdürü Ethem ÇAKIR, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin KAŞKA, Yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ, öğrencilerin kendilerini geliştirmede sadece okul ile sınırlı kalmamaları gerektiğini, sürekli araştırma yapmaları ve kendilerini geliştirmeleri gerektiğini, özellikle kariyer gelişimi ile ilgili panellerin, gençlerin kişisel gelişimi açısından büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Bu panele katılımını esirgemeyen başta Sayın Ali FİDAN olmak üzere tüm protokole ve öğrencilere teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Konuşmalarına, Gerede’ye olan sevgisini ifade ederek başlayan Sayın Ali FİDAN, ‘öğrenciler açısından böyle güzel bir okul büyük bir imkân. Burada kendinizi mümkün olduğunca geliştirin. Her konuda hocalarınızla sürekli iletişim halinde olarak, kariyer gelişiminiz için güçlü temeller atmaya çalışın’ şeklinde konuşmalarını sürdürdü. Ayrıca kendi mesleki gelişiminden de bahseden Ali FİDAN ‘Görev yaptığım her bölgede sürekli gezerek, halkla iç içe oldum ve halkımızla birebir konuştukça, şikâyetlerini dinleyip, çözüm yolları buldukça görevime olan bağlılığım daha da arttı’ dedi. Ayrıca gelişen ve değişen dünyada teknolojiyi sürekli olarak takip etmenin ve çağı yakalamanın önemini vurguladığı konuşmasının son bölümünde, Sayın Ali FİDAN, bu panelin hazırlanmasında emeği geçen başta Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ olmak üzere Yüksekokul personeline, Gerede protokolüne ve öğrencilere teşekkürlerini sunarak konuşmasını tamamladı. Konuşma sonrası Sayın Ali FİDAN’a, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ tarafından plaket takdim edildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu © 2018 Sayfa Başı