DERİ SEKTÖRÜ- YENİ EKONOMİK DEĞİŞİMLER VE GEREDE

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından Kariyer Günler kapsamında 17 Ekim 2018 tarihinde “Deri Sektörü -Yeni Ekonomik Değişimler ve Gerede ” konulu konferans düzenlendi. Konferansı Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetim kurulu üyesi Ersin KAŞKA verdi. Konferansa, Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ, Gerede TSO Genel Sekreteri Şerafettin DAĞYILDIZ, akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ, küresel dünyanın ekonomik bir dönüşümden geçtiğini, bu dönüşümü iyi değerlendirerek yapısal politikalar ile uyum sürecinin gerçekleştirilebilineceğini aktardı. Prof. Dr. ALTINTAŞ, başta Ersin KAŞKA olmak üzere protokol üyelerine ve öğrencilere teşekkür etti.

Ersin KAŞKA Türkiye’nin ekonomik olarak önemli bir dönüşüm sürecinden geçtiğini, bu süreci iyi değerlendirerek kararlar alınması gerektiğini vurguladı. Özellikli bir alan olarak Gerede ekonomisi, deri üretiminde Gerede’nin rolü ve önemi ile ilçenin ülke ekonomisine katkısı değerlendirilen konuşmasında KAŞKA önemli bilgiler aktardı.

Konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan KAŞKA programa davetleri nedeniyle başta GUBYO Müdürü Prof.Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ’a, öğrenci ve akademisyenlere teşekkür etti. Konferansın sonunda Ersin KAŞKA’ya Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu © 2018 Sayfa Başı