GUBYO BANKACILIK VE FİNANS BÖLÜMÜ, BANKA MÜDÜRLERİNİ AĞIRLANDI

01 Kasım 2018 Perşembe Günü Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından, “Günümüzde Bankacılık Mesleği ve Gelecek Vizyonu” konulu bir panel düzenlendi.

Uygulamalı Bilimler Konferans Salonunda düzenlenen panele, Gerede İlçemizde bulunan dört bankanın Şube Müdürleri iştirak etti(Vakıfbank Şb. Md. Yusuf TAMER, Halkbank Şb. Md. Nurcan ERCAN, İş Bankası Şb. Md. Oğuzhan BAŞ, Yapı Kredi Bankası Şb. Md. Birol HIZIROĞULLARI). Panelin açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Md. Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ katılımlarından dolayı şube müdürlerine teşekkür ederek başladığı sözlerine, günümüzde küresel bir anlam ihtiva eden bankacılık mesleğinin gelecek vizyonuna ilişkin kısa bilgiler verdikten sonra, şube müdürleri tarafından bankacılık mesleğinin çalışma koşulları, başarılı birer bankacı olabilmek için kişisel gelişimin önemi ve gelişen teknolojinin bankacılık mesleğine olası etkileri, kapsamlı bir biçimde değerlendirildi. Daha sonra, öğrencilerin kariyer planlaması açısından stratejik öneme sahip tecrübelerini büyük bir samimiyetle öğrenciler ile paylaşan şube müdürleri, panelin soru-cevap bölümünde ise öğrencilerden gelen sorulara açıklıkla cevaplar verdiler. Oldukça neşeli bir ortamda devam eden panel, Prof. ALTINTAŞ tarafından şube müdürlerine yapılan teşekkür konuşmasına müteakip tamamlandı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu © 2018 Sayfa Başı