Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencileri, Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti.

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından, sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl geleneksel hale getirilen “Gençler ve Yaşlıların Buluşması” etkinliği, 15.11.2018 Perşembe günü Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kalabalık bir öğrenci topluluğa eşliğinde, son derece neşeli bir ortamda gerçekleştirilen bu buluşmada, öğrenciler ile yaşlıların sıcak sohbetleri, görülmeye değerdi. Yaklaşan sınavlar öncesi yaşlılarımızın hayır dualarını alan GUBYO öğrencileri, bir süreliğine de olsa, adeta onların gençleşmelerine vesile oldular. Etkinliğin sonunda, GUBYO Müdürü Prof.Dr.Kadir Murat ALTINTAŞ, yaşlılarımıza sağlıklı ve huzurlu ömürler diledikten sonra, Merkez Müdürü Orhan DEMİRER’e yakın ilgisinden dolayı da teşekkür ederek ziyareti sonlandırdı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu © 2018 Sayfa Başı