GUBYO’DAKİ KARİYER TOPLANTILARININ BU HAFTAKİ KONUSU İSLAMİ BANKACILIK OLDU

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından 05 Aralık 2018 Çarşamba Günü, “İslami Bankacılığın Kavramsal Çerçevesi ve Uygulamaları” konulu bir panel düzenlendi.

Uygulamalı Bilimler Konferans Salonunda düzenlenen panele, Kuveyt Türk Bolu Şube Müdürü Sayın Muhammed İkbal GÜNER ve Şube yetkilileri katıldı. Akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin de yoğun ilgisiyle, son derece neşeli bir ortamda gerçekleşen panelin, açılış konuşmasını Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ yaptı. Katılım Bankalarının son yıllarda gerçekleştirdiği teknik ve mali atılımları anlatarak başladığı konuşmasında, katılım bankacılığının toplum nezdinde daha da kabul görmesi ve İslami Bankacılık ürünlerinin kullanımının yaygınlaşması için alınması gereken önlemleri ve atılması gereken adımları kısaca özetledi.

Kuveyt Türk Bolu Şube Müdürü Muhammed İkbal GÜNER, yaptığı kapsamlı konuşmasında, öğrencilere katılım bankacılığının asıl varsayımları ve temel felsefesinin yanı sıra ülkemizdeki uygulamalara dair ayrıntılı bilgiler verdi. Sayın Güner’in katılım bankalarının fon toplama ve fon kullandırma yöntemlerini açıklaması ile devam eden konuşmasında, katılım bankalarının insan kaynakları politikalarına ilişkin de çok değerli bilgileri öğrencilere ileterek konuşmasına son verdi. Daha sonra, soru-cevap şeklinde devam eden programın son bölümünde, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kadir Murat ALTINTAŞ, verdiği kıymetli bilgilerden ve katılımlarından ötürü Sayın Muhammed İkbal Güner’e teşekkürlerini sunarak paneli sonlandırdı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu © 2018 Sayfa Başı